GadgetGear.nl

8K uitzendingen een feit in Japan

Het zal geen geheim zijn dat Japan nog steeds ver voor ligt op Europa en zelfs de VS als het om TV technologie gaat. Hoewel we inmiddels al wel 8K TV’s kunnen kopen, zijn ze in Japan al met een 8T TV zender begonnen.

De Japanse zender NHK is de eerste die live gaat met 8K programma’s. De eerste film in 8K die ze gaan uitzenden is 2001: A Space Odyssey. Het gaat daarbij om een speciale rescan van de film. Dat wil zeggen dat de originele negatieven van de film opnieuw zijn gescand, maar dan met een scanner die het beeld op minimaal 9K vastlegt. Deze film is afkomstig van Warner Bros.

Ondertussen wachten we hier in Europa nog op het meanstream worden van 4K uitzendingen. Mogelijk gaan we hier een enorme sprong in zien op het moment dat Ziggo haar analoge zenders afsluit. Dan komt er een enorme capaciteit vrij op de kabel.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten