GadgetGear.nl

Voltron krijgt eigen LEGO set

Dankzij het LEGO Ideas platform krijgt opnieuw een TV serie een bijzondere doos. Voltron wordt de grootste mech van LEGO ooit en is gebaseerd op de Netflix cartoon Voltron: Legendary Defender.

Het is niet de eerste keer dat LEGO een grote mech produceert. Met name in de Ninjago series verschenen verschillende van deze grote robots. Maar Voltron: Legendary Defender gaat op een aantal gebieden veel verder.

Net als in de serie wordt deze robot gevormd door vijf leeuwen. Je kunt de vijf echt transformeren tot Voltron. Daarnaast is dit met 2.321 stukjes de grootste mech die LEGO in productie heeft genomen.

LEGO Ideas is een platform waar LEGO fans eigen ontwerpen insturen. Krijgt een ontwerp 10.000 likes, dan bekijkt LEGO of het model echt in productie genomen kan worden. Voltron heeft iets minder dan een jaar nodig gehad om op dit aantal likes te komen. De set zal voor het eerst te zien zijn op Comic-Con San Diego.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten