Logo GadgetGear.nl
Motorola Razr+
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Motorola brengt smartphones uit met Pantone Color of the Year 2024

Ieder jaar brengen de kleurexperts van Pantone een nieuwe kleur uit die de kleur van het jaar is. Volgend jaar is dat een soort zandkleur genaamd Pantone 13-1023 Peach Fuzz en voor alle liefhebbers, komt fabrikant Lenovo met een drietal smartphones die deze kleur mogen dragen.

Het zijn de Motorola Razr 40 Ultra, de Motorola Razr+ en de Motorola Edge 40 Neo die in de kleur Pantone 13-1023 Peach Fuzz van de band zijn gerold. Leuk detail is dat het de tweede keer is dat Motorola de licentie op de Pantone kleur van het jaar heeft en het 25ste jaar dat Pantone überhaupt een kleur van het jaar aanwijst.

Motorola Razr kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.