Logo GadgetGear.nl
FiiO KB3 Toetsenbord
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

FiiO komt met KB3 keyboard met ingebouwde DAC

FiiO kennen we allemaal als merk dat geweldige DAC’s en hoofdtelefoonversterkers bouwt voor de audiofiel. Voor iedereen die vooral tijdens het werk naar muziek in de hoogste kwaliteit wenst te luisteren, komt het merk met een eigen FiiO KB3 toetsenbord met ingebouwde DAC en hoofdtelefoonversterker.

Het toetsenbord is een zogenaamd 75% model. Met andere woorden, er is nog net ruimte voor de pijltoetsen, maar de numpad en mediatoetsen ontbreken. Wel krijg je rechts op het toetsenbord een volumeknop. Standaard komt het toetsenbord met Gateron G Pro 3.0 lineaire switches. Doot de hotswap opbouw kun je die zelf verwisselen en vervangen, waardoor het toetsenbord extreem duurzaam wordt.

Verrassend genoeg gaat deze ook nog eens heel betaalbaar worden. De complete kit gaat je $150 kosten. En voor twee tientjes minder, krijg je hem zonder keycaps en switches, zodat je hem helemaal naar jouw eigen hand kunt opbouwen. De DAC en versterkers die in het toetsenbord liggen, komen overeen met de FiiO KA13.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.