Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Ook Kruidvat.nl wordt een marketplace

Naast de eigen gadgets en toys van Kruidvat, gaat het binnenkort ook mogelijk worden om gadgets en speelgoed van andere aanbieders te kopen. Het Chinese bedrijf gaat, net als MediaMarkt, haar eigen site ombouwen naar marketplace.

Dit wil zeggen dat andere bedrijven hun assortiment kunnen plaatsen op Kruidvat.nl. Daarbij geeft de winkelketen wel aan dat het aanbod gecureerd zal worden. Dit wil zeggen dat er redactioneel wordt besloten welke producten een partner wel of niet mag voeren om te voorkomen dat er, net als bij Amazon en Bol, productcategorieën zijn waar gewoonweg teveel te kiezen valt.

Kruidvat start met babyproducten, maar zal op termijn ook andere categorieen openzetten voor partners. In de shop zelf zie je bij de producten van partners in het klein de naam van de partner staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.