GadgetGear.nl
Gevaarlijke Kruidvat Laders

Kruidvat start terugroepactie om smartphone lader

Kruidvat is gisteren een terugroepactie gestart. Het blijkt dat smartphoneladers die verkocht zijn onder eigen merk gevaarlijk zijn. Gebruikers onder stroom komen te taan wanneer ze de lader uit het stopcontact trekken.

Het gaat om de Kruidvat Smartphone Charger. De lader werd voor €3,99 verkocht. Het gaat niet om alle modellen, maar de 160829 (metallic gold), 160830 (metallic rose) en 160831 (metallic grey) laders. Deze werden tussen november 2016 en februari 2017 verkocht. Deze batchnummers staan tussen de stroompinnen afgedrukt op de laders.

Heb je één van deze laders in huis, kun je er gewoon mee terug naar de Kruidvat. Daar krijg je netjes jouw aankoopbedrag terug. Heb je hier vragen over, of heb je al losse onderdelen in jouw stopcontact zitten en weet je niet wat je daarmee moet doen? Bel dan de Kruidvat op 0800 1211.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten