Logo GadgetGear.nl
Fresh 'n Rebel Party Loud L Smartphone
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Fresh ’n Rebel lanceert partyspeakers

Het Nederlandse Fresh’n Rebel kennen we eigenlijk vooral van de personal audio en kleinere bluetooth speakers. Het merk stapt nu ook in de groeiende markt voor partyspeakers. Grote bluetooth speakers met opvallende ledverlichting erin.

Fresh 'n Rebel Party Loud L

Fresh ’n Rebel trapt meteen af met twee speakers. De Party Loud M en de Party Loud L. Waar de L een batterijduur van max 12 uur kent, gaat de M max 20 uur mee. De speakers komen met zes ledverlichtingsopties en het is mogelijk om twee speakers te koppelen in stereo modus.

Fresh 'n Rebel Party Loud M

De Party Loud M komt met een piekvermogen van 200 Watt terwijl de Party Loud L een piekvermogen van 640 Watt kent. De L is bovendien spatwaterdicht (IPx4) terwijl de M volledig waterdicht is en daarmee prima mee het zwembad in kan (IPx7). De L staat op wielen en komt met een uittrekbaar handvat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.