Logo GadgetGear.nl
Sony PS5 Slim
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

De dunnere PS5 komt eraan!

Net als bij Microsoft, is het ook bij Sony tijd om met een hardware refresh te komen. Sony is daarin wel wat vlotter dan Microsoft, dat pas ergens volgend jaar met haar nieuwe Xbox Series X|S hardware gaat komen. Sony legt de nieuwe PS5 in november al in de Amerikaanse winkels en in de maanden erna komt deze ook onze kant op.

De nieuwe PS5 is een hybride model. Je koopt standaard een slank exemplaar, waar je een losse optische drive op kunt bouwen. Die komt met een eigen, dikkere coverplate. Er komen wel bundelpakketten waarbij je de nieuwe PS5 inclusief optische drive uitbreiding koopt. Ook komt Sony voor deze dunnere console met een vertical stand zoals het ook verkocht voor de PS2 om te voorkomen dat hij te gemakkelijk omvalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.