Logo GadgetGear.nl
Slam FM
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Slam! van de FM

Wat ooit begon als Slam FM is vanaf vandaag echt meer Slam! Geworden. De zender van Radiocorp (o.a. 100%NL en sunlite) heeft haar landelijke FM frequentie verloren, al is er nog een FM frequentie in de randstad waar de zender te vinden zal blijven.

Sinds bekend is dat Slam haar licentie zou verliezen, heeft de zender al campagnes lopen om DAB+ gebruik te stimuleren, maar het gros van de auto’s in Nederland zal daar voor nu nog weinig mee kunnen. Ook blijft de zender beschikbaar via online streaming. Om de overgang kracht bij te zetten start wel een speciale feestweek.

Martijn Zuurveen, Radio Director van SLAM: ‘’Het mag duidelijk zijn SLAM! is niet te stoppen! Wij blijven het station met de beste pop & dance muziek en blijven het leven boosten van al onze luisteraars. Tijdens de SLAM! Feestweek zullen we voor nóg een extra dosis energie zorgen en onze luisteraars verrassen.’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.