Logo GadgetGear.nl
Belkin BoostCharge Convertible QI2 Wireless Pad to Stand
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Belkin toont eerste QI2 laders

Apple hield lang de poot af als het om draadloos laden gaat. Hoewel Apple zeker niet op snelheid probeert op te vallen met draadloos laden, wist Apple de Qi standaard wel te liften door er MagSafe magneten aan toe te voegen. De Qi2 standaard bevat nu vergelijkbare magneten en Belkin toonde haar eerste laders met deze technologie.

De BoostCharge Pro 3-in-1 levert 2 Watt Qi en 15 Watt Qi2 laadstroom. Via de USB dongle is deze ook compatible met Apple MagSafe voor bijvoorbeeld de Apple Watch.

Belkin BoostCharge Pro 3-in-1

De BoostCharge Convertible QI2 Wireless Pad to Stand is een lader die je, door de magneten, zowel liggend als staand kunt gebruiken. Ook hier levert Belkin compatibility met Magsafe, maar over de prestaties van de lader is nog niets bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.