Logo GadgetGear.nl
Redmi Pad SE
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xiaomi presenteert de Redmi Pad SE

Xiaomi komt opnieuw met veel tablet voor weinig. De nieuwe Redmi Pad SE die over ongeveer een week in de winkel ligt, gaat €199 kosten en daarvoor krijg je toch een 11 inch display, 128GB opslag en 4GB werkgeheugen.

Hoewel de tablet wat weinig werkgeheugen en opslagruimte meekrijgt, levert het merk wel een 90Hz FullHD display met een 16:10 beeldverhouding. De helderheid ligt met 400 nits naar verwachting net hoog genoeg voor buiten, maar binnen zal je er prima mee uit de voeten kunnen. De Qualcomm Snapdragon 680 die de Redmi Pad SE moet aansturen is inmiddels al twee jaar oud, maar een prima middensegment chipset. Opladen van de 8.000 mAh batterij gaat via USB-C met 10 Watt. Al met al lijkt Xiaomi zich met de tablet vooral te richten op de web gebruiker die voor niet al teveel geld vooral veel scherm zoekt. In Nederland is hij alleen bij Xiaomi zelf te bestellen. In België zal je hem onder anderen in de webshop van MediaMarkt tegenkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.