Logo GadgetGear.nl
HomeWizard Energy Display
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

HomeWizard toont haar Energy Display

Wie nooit genoeg schermen in huis heeft, kan binnenkort bij HomeWizard terecht. Het domoticamerk teaste vlak voor het weekend haar nieuwe Energy Display. Een nieuw product dat mogelijk rond de IFA beschikbaar zal komen.

Echt veel zegt HomeWizard niet over het display. Het enige dat het laat weten is dat we zelf de inhoud op het scherm kunnen bepalen, waardoor we nu al het idee hebben dat het paneel mogelijk nog veel meer gaat kunnen. Ook een prijs is nog niet bekend.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.