Interpolis gaat een ‘light’ versie van HomeWizard uitbrengen

HomeWizard kennen we natuurlijk van haar domoticasystemen en interpolis van de bulk aan reclames die we dagelijks over ons heen krijgen. De twee komen nu met een speciaal domoticasysteem genaamd Thuisveilig en dat zou weleens een hele slimme zet kunnen zijn.

Het Thuisveiligpakket dat de komende tijd gratis wordt aangeboden bij een verzekering is een uitgeklede versie van de Homewizard met een eigen app. Het pakket komt standaard met een LED lamp, rookmelder en watermelder. Het aantal melders is naar wens te vergroten.

Met ThuisVeilig brengen de twee een systeem dat vooral heel simpel moet zijn om in gebruik te nemen. Tegelijkertijd adviseert HomeWizard wel om het gewone systeem te nemen als je domotica echt goed aan wilt pakken in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.