Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Fujitsu stopt per 2024 met computerverkopen in Europa

Het zit erop voor het Japanse Fujitsu. Het merk was altijd een rots in de branding voor menig zakelijke aankoop, maar dat gaat stoppen als het gaat om laptops, tablets en computers.

Per 2024 trekt Fujitsu de stekker eruit. Het blijft nog wel vijf jaar lang onderdelen leveren in Europa, maar daarna sluit ook dat hoofdstuk. Welk blijft Fujitsu hardware leveren voor datacentra. Die markt is nog altijd booming in Europa. Hoewel hier in Nederland een meer en meer negatief sentiment is ten opzichte van het openen van nieuwe datacentra, zijn er veel landen die wel staan te ppsringen om de enorme panden vol computers. In 2020 sloot Fujitsu al haar Duitse fabrieken in verband met de terugloop in opdrachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.