Scannen als een baas met de ScanSnap iX500

Scanners, ze zitten vrijwel standaard op iedere printer en als je iets diepere zakken hebt, heb je er zelfs één met ADF (automatic document feeder) en duplexing (scannen aan twee kanten). Toch blijft het een langzaam proces en laat de kwaliteit vaak te wensen over. Met de ScanSnap iX500 hoopt Fujitsu dé ideale oplossing voor iedere scanbehoefte te leveren.

De nieuwe scanner is namelijk in staat om documenten aan twee kanten tegelijk te scannen in plaats van dat de scanner documenten eerst intern om moet draaien. Daarnaast is de scanner zo snel, dat hij 25 pagina’s per minuut kan verwerken.

De scanner kan via WiFi gewoon in het draadloze netwerk worden opgenomen en kan zo met ook met mobiele apparaten op Android of IOS overweg. Via Scan-To-Cloud is het mogelijk om documenten meteen op een Dropbox, Google Docs, SalesForce of SugarSync account op te slaan.

Fujitsu ScanSnap iX500

De iX500 van Fujitsu slikt niet alleen standaard A4 papier. De scanner is breed genoeg voor A3, maar kan ook overweg met visitekaartjes. Via ingebouwde software kan data van visitekaartjes zelfs worden uitgelezen om zo snel opgeslagen te worden.

Beschikbaarheid

De standaarduitvoering van de ScanSnap iX500 kost €499. Voor €549 haal je de deluxe editie in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram