Logo GadgetGear.nl
TCL P74 Series TV
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

TCL brengt 98 inch 4K TV naar Nederland

TCL heeft haar P74 series voor Europa gepresenteerd. Als onderdeel hiervan zal het merk haar 98 inch grote 4K TV naar Nederland brengen, al moet je nog even tot eind september wachten.

De enorme P74 Series TV komt met ondersteuning voor Dolby Vision, HDR ondersteuning en Dolby Atmos geluid. Door gebruik te maken van Wide Colour Gamut moet de TV 30% zuiverder zijn en rijkere kleuren weergeven dan traditionele LED TV’s.

De enorme beeldplaat is ook geschikt voor gaming. Hiervoor levert TCL haar Game Master Pro 2.0 technologie mee in combinatie met HDMI 2.1. ALLM staat het toe dat de console de TV direct in game modus zet, waarmee 144Hz VR Native beelden kunnen worden weergegeven. Om games nog strakker neer te zetten, zit er ook een 240Hz game accelerator in die een soepeler beeld moet opleveren op FullHD resolutie.

Waar Philips samenwerkt met Bang & Olufsen voor een topgeluid bij de TV, werkt TCL samen met Onkyo. Saillant detail, Onkyo hardware werd tot enkele jaren geleden ontwikkeld door het Philips Audio team. Dat stopte toen Gibson, eigenaar van de Philips licentie, ten onder ging. Sinds die tijd zijn de merken weer gesplitst. De TV komt met een Onkyo 2.1 geluidsset. De TV draait op Google TV met ondersteuning voor Google Assistant en Alexa.

TCL P74 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.