Logo GadgetGear.nl
Tesla Cybertruck
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eerste Tesla Cybertruck is klaar

Het is zo ver. Tesla kan starten met de massaproductie van de Tesla Cybertruck. Deze nieuwe rvs pick-up werd vier jaar geleden al geïntroduceerd, maar het massaproductieproces bleek veel lastiger op te zetten dan verwacht.

Tesla Cybertruck

Hierdoor start de productie van de Tesla Cybertruck dit jaar, met een pakkende belofte van Elon Musk. Ze zullen er zoveel bouwen als ze maar kunnen. Wat dat betekent voor iedereen die op de truck wacht, is nog onbekend. Het is geen onrealistisch scenario dat er minder trucks geproduceerd kunnen worden dan er momenteel al aan orders open staan. Musk verwacht dat de massaproductie volgend jaar pas echt op gang zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.