Logo GadgetGear.nl
Midnight Ghost Hunt
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gratis: Midnight Ghost Hunt bij Epic (PC)

Bij Epic Games staat een deze week een bijzondere gratis game voor je klaar. Midnight Ghost Run is namelijk een early Access game. Een game waar je vroeg toegang tot krijgt, maar die nog niet helemaal af is.

Je kunt de game het best vergelijken met een soort Luigi’s Mansion van Nintendo, maar dan voor volwassen spelers. Ook hier ga je op bijzondere locaties op zoek naar spoken die je zal moeten vangen. Daarbij speelt iedere dag het spookuur een bijzondere rol, omdat spoken dan veel krachtiger worden en juist de jacht op jou openen.

Download gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.