Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gratis: Death Stranding bij Epic (PC)

Wil je dit weekend een gratis topgame binnentrekken voor de PC? Voor de tweede keer is Death Stranding gratis te krijgen via de Epic Game Store.

Death Stranding is het eerste resultaat van de briljante gameontwikkelaar Hideo Kojima nadat hij door Konami op straat werd gezet door de torenhoge kosten van Metal Gear Solid V (2015). Een enorme blunder omdat het veruit de meest succesvolle game in de serie en voor Konami in jaren werd.

In Death Stranding speel je in de huid van niemand minder dan de populaire The Walking Dead ster Norman Redus. Hij probeert te overleven in een sci-fi wereld waar babies de grenzen tussen leven en dood doorbreken. Een wereld waar hij door zijn ziekte tussen moet balanceren om in leven te blijven. Zoals ik al vertelde in mijn review uit 2019 is het geen game voor iedereen. Niet iedere speler zal de bizarre verhaallijn en diepe gameplay in deze bijzondere open wereld kunnen waarderen. Wie dat wel doet, raakt verslaafd.

Download Death Stranding

Death Stranding is voor Xbox Game Pass spelers sinds 2022 soort van gratis te spelen. Let wel dat je toegang verliest wanneer je Game Pass stopzet. Bij Epic wordt de game wel echt eigendom.

Death Stranding kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.