Logo GadgetGear.nl
epic games store vs apple
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Epic Games krijgt haar ontwikkelaarsaccount terug

Het blijft rommelen tussen Epic en Apple, maar die laatste zwicht toch echt deze week voor die eerste. Na de ontwikkelaarsaccount van Epic Games te hebben verwijderd omdat het vertrouwen vanuit Apple weg was, blokkeerde Apple de mogelijkheid voor Epic om, in lijn met de Europese wetgeving, een App Store aan te bieden aan Europese gamers. Iets dat Apple onder de DMA wetgeving moet toestaan.

Apple heeft echter laten weten dat het de account terug gaat geven aan Epic, waardoor er alsnog een Epic Games Store  gelanceerd kan worden voor Europese iOS gebruikers. Dat account staat onder beheer van Epic Games Sweden. Een stap die Epic al moest zetten om formeel te voldoen aan de eisen van Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.