Logo GadgetGear.nl
Seres 5
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Chinese autobouwer Seres start Europese tour

We krijgen op korte termijn weer een Chinees op de Nederlandse wegen. Ditmaal is het Seres dat bezig is om een plekje in onze harten te veroveren. Dit trapt het merk af met een 25 dagen durende roadtrip door Europa.

Het Europe Grand Tour Event van het Chinese automerk omvat een route van 10.000 kilometers op Europees grondgebied en trapt af in ons Amsterdam. Het is de bedoeling dat het team van de autobouwer de software tijdens de rit gaat updaten met aanpassingen om de bolides van het merk beter geschikt te maken voor de kwaliteit van het Europese wegennet. De tour zal 22 Europese steden aandoen waarbij de eerste Seres 5 meteen de rit van Amsterdam naar Parijs zal maken om daarna door te rijden naar Bordeaux.

Seres 5

Hoewel Seres voor ons Europeanen een nieuw merk is, is het in China al veel langer op de markt aanwezig. Daar heeft het bedrijf inmiddels 20 jaar ervaring in de autobouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.