Logo GadgetGear.nl
Trust Laro 65W USB-C Laptop Powerbank Verpakking
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Trust Laro 65W USB-C Laptop Powerbank

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Trust Laro met 5 sterren.

THE GOOD

  • Compact
  • Stevig
  • Duidelijk af te lezen
  • Netjes afgewerkt

THE BAD

Het Nederlandse Trust heft een powerbank in het assortiment voor snelle smartphones, maar vooral ook voor laptops. Met een capaciteit om 65 Watt te leveren denken die gewoon aan het stopcontact te hangen.

Unboxing

In de verpakking zit de powerbank samen met een USB-C naar USB-C kabel en documentatie. Trust gebruikt lekker weinig plastics in de verpakking, dus daar zijn we heel blij mee.

Trust Laro 65W USB-C Laptop Powerbank uitgepakt

Design

Het ontwerp van de powerbank ligt voor een groot deel in lijn met andere powerbanks van hoge capaciteit. Een plastic frame met een plastic boven- en onderplaat. Die boven- en onderplaat zijn netjes geribbeld en de verplichte teksten zijn op de rand met een lak geprint. Daardoor vallen ze niet zo op.

De USB-A aansluiting is speels uitgewerkt met rood plastic. De USB-C poort is echter in het zwart. Er is één knop om de status van de batterij te checken. De vier LED’s ernaast zijn netjes wit en animeren ook nog eens mooi. Er is dus echt tijd en aandacht gestoken in het netjes afwerken van deze powerbank. De powerbank weegt 425 gram.+

Prestaties

De USB-C poort levert maximaal 65 Watt naar jouw laptop, smartphone of tablet. Over de ASB-A poort is maximaal 27 Watt beschikbaar. Let wel dat als je twee apparaten aansluit, dat deze twee het beschikbare vermogen van 65 Watt moeten delen. Dit is normaal bij powerbanks. De meeste laptops die een 65 Watt lader vragen, vragen ook niet de hele tijd om 65 Watt. De powerbank maakt gebruik van Power Delivery 3,0 en Qualcomm QuickCharge 3.0. We zien bij onze apparaten dat ze ook keurig het maximale wattage geleverd krijgen wanneer ze daarom vragen.

Trust Laro 65W USB-C Laptop Powerbank aansluitingen

Om hem op te laden kun je de powerbank ook maximaal 65 Watt via een lader leveren. Hij doet er dan ongeveer 2 uur over om helemaal op te laden.

Beveiliging

Als Nederlands bedrijf moet je aan veel regels voldoen om een product als dit op de markt te mogen brengen. We zien dan ook veel aandacht voor beveiliging in de Trust Laro 65W USB-C Laptop Powerbank. Zo is er een beveiliging voor overspanning, over ontlading, oververhitting, kortsluiting etc. De batterij heeft een capaciteit van 20.000mAh. In vrijwel elk vliegtuig mag deze dus gebruikt worden, zolang hij meegaat als handbagage.

Conclusie Trust Laro 65W USB-C Laptop Powerbank

De Trust Laro 65W USB-C Laptop Powerbank is lekker compact en niet al te zwaar. De capaciteit van 20.000 mAh ligt al snel gelijk aan wat een laptop zelf aan boord heeft en is anders nog altijd vier keer zo groot als de gemiddelde Android smartphone. Of nog groter wanneer je een iPhone bezit. Hij voelt stevig aan en doet precies wat Trust belooft. Een extra USB-C poort was anno 2023 wel comfortabel geweest, maar meer dan die wens kunnen we niet uiten op dit product.

Trust Laro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.