Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gratis: Against all Ods, Horizon Chase Turbo en Kao the Kangaroo bij Epic (PC)

Deze week zijn er maar liefst drie gratis PC games te vinden in de Epic Games Store. Van Wipeout game Against all Odds tot de dikke racer Chase Turbo.

Against all Odds

In Against All Odds speel je een soort wipeout, maar dan in een variant die dodelijk is. Bovendien kun je als fan, ook je eigen parcours samenstellen. Daarbij kun je de verschillende spelelementen niet alleen op het parcours zetten, maar ook in detail timen om het gemakkelijk of juist heel lastig te maken de finish te bereiken. Je krijgt ook meteen de nodige gratis DLC content zoals een lava cape, paarse hoed, paarse skibroek en 600 gouden zagen die je in de game kunt besteden.

Download Against all Odds

Horizon Chase Turbo

In Horizon Chase Turbo ga je op artistieke wijze terug naar de Jaren 90. De hoogtijdagen van de arcaderacers en vooral ook SEGA’s Outrun. Zoals ze zelf al zeggen, oldschool racing is reborn. Naast de game zelf, kun je ook de DLC Horizon Chase Turbo – Rookie Series apart aan je winkelmandje toevoegen. Daarmee krijg je een set auto’s en tracks die meer gericht zijn op jonge gamers en beginners in deze toch wel pittige arcade racer. Horizon Chase Turbo was al eens eerder een gratis download bij Epic, maar toen nog zonder de DLC.

Download Horizon Chase Turbo

Kao the Kangaroo

Eindelijk zien we weer eens een heerlijke, kindvriendelijke platformer op de Epic Games Store. Daar is Kao the Kangaroo nu gratis te downloaden. De vrolijke platformer komt zelfs met vier gratis DLC die je even in je winkelmandje moet knallen. Dat zijn de VIP DLC, Yooka x Kao DLC, Top of the Class DLC en Summer Drip DLC. Hier zitten zeker heel wat uurtjes gameplezier in.

Download Kao the Kangaroo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.