Nothing Phone (2)'s rode LED
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eerste officiële beeld van de Nothing Phone (2)

Met de release van de Nothing Phone (1) doet het Brits-Chinese merk het compleet anders dan menigeen had verwacht door een unieke mid-range smartphone te presenteren. Met de komst van de Nothing Phone (2) lijkt het bedrijf zich opnieuw qua design te gaan onderscheiden van de markt.

Voor de tweede generatie weren we al wel uit bronnen dat Nothing voor een Qualcomm Snapdragon 8 series chipset gaat, maar het zou niet verbazen als Nothing voor een oudere versie gaat om daarmee de prijs flink te drukken, maar toch een snelle smartphone neer te kunnen zetten. In de teaservideo van Nothing op Twitter zien we bovendien dat het weer creatief zal werken met LED’s. De knipperende rode LED is mogelijk een status LED waardoor iedereen kan zien dat je aan het filmen bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.