WheelBeez
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Wheelbees, chatten op basis van kenteken

Je frustraties even doorgeven of de bestuurder van een auto tippen dat zijn of haar achterlicht kapot is. Met de app WheelBees moet het allemaal kunnen.

In plaats van telefoonnummers, laat WheelBees haar gebruikers met elkaar communiceren op basis van kenteken. Zo kun je die wegpiraat voor je eens goed de waarheid vertellen, maar ook iemand waarschuwen waarvan je ziet dat er iets mis is met de auto. Of de eigenaar van die Nissan Leaf die al drie dagen aan de lader in de wijk hangt vragen om de plek vrij te maken voor jou. Bepaalde functies zijn wel beperkt tot betalende gebruikers en er lijkt al een beetje gewerkt te worden aan zo veel mogelijk handsfree werken met de app.

Download voor Android of iOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.