Logo GadgetGear.nl
Google Pixel Fold via Kuba Wojciechowski :3 op Twitter
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gerucht: Google Pixel Fold onderweg

Google valt op met haar smartphones. Niet perse om de specs, maar vooral om de camera en haar eigen grafische schil rondom haar Android besturingssysteem. Nu lekt een mogelijk opvouwbaar model uit de Google Pixel lijn. Niet geheel onverwacht.

Google is al een tijdje bezig om met een universele manier te komen voor multitasking en het werken met meerder displays wanneer je Android gebruikt. De komst van een Google Pixel Fold is dan ook de bevestiging dat Google echt klaar is met de ontwikkeling van de standaard manier waarop Android hiermee om gaat.

Naar verwachting zal Google de Pixel Fold combineren met een fantastische camera. Ook qua overige specs liggen de verwachtingen hoog gezien het prijskaartje redelijk strak onder de €2K zal liggen volgends The Verge. Zie ook Kuba Wojciechowski :3 die de foto’s en een video van het apparaat via Twitter lekte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.