Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerber Stakeout kampeerzakmes

Het kampeerseizoen komt langzaamaan weer in zicht. Inmiddels weet ik als geen ander dat het standaard Zwitsers zakmes niet altijd stevig genoeg is voor de wat zwaardere outdoor klusjes. Gerber introduceert daarvoor de Gerber Stakeout.

De Gerber Stakeout is een speciaal zakmes voor kampeerders en hikers met ogenschijnlijk net wat zwaardere tools aan boord. Hij komt zelfs met een haringtrekker zodat je met veel kracht een haring uit de grond kunt trekken en dat is maar 1 van de 11 gereedschappen die ze in dit zakmes hebben verwerkt.

Zo kun je er ook een mes, minizaag, pincet, priem, schaar, liniaal, flessenopener en vijl in terugvinden. Eigenlijk alles voor de kleine klusjes waar wel wat kracht bij nodig is.

De Gerber Stakeout gaat €59,95 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.