Corsair MP700 NVMe SSD
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Corsair lanceert de MP700 NVMe SSD met actieve koeling

Ook voor opslag geldt, hoe koeler, hoe sneller. Zeker voor gamers iets dat enorm belangrijk is. Merken als Western Digital leveren al een tijdje NVMe SSD’s met een koellichaam erop. Nu komt Corsair met een NVMe SSD met actieve koeling.

Het eerste dat opvalt is dat het koelelement van de SSD enorm is ten opzichte van concurrenten. Het tweede dat opvalt, is de kleine ventilator die in het midden van het koelelement is geplaatst. Met de ventilator loopt het stroomverbruik van de SSD wel op naar 11 watt, maar krijg je daar een verwachte levensduur van 1.400 TBW voor terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.