Clubhouse App op Google Play
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Clubhouse schrapt 50% van de banen

Clubhouse was het sociale medium voor iedereen die live durfde te praten of het gewoon heerlijk vond om mee te luisteren. Na een late launch op Android, leek het lang stil rondom het sociale netwerk. Deze week blijkt dat het bedrijf 50% van het personeelsbestand op straat te zetten.

De ontslagen blijken hard nodig voor het bedrijf. Het zou financiële problemen willen voorkomen door een te groot personeelsbestand te bezitten dat inefficiënt functioneert. Met name het thuiswerken zou nadelig hebben uitgepakt voor de efficiëntie. Dit levert interne coördinatieproblemen op. Nu het bedrijf nog financieel gezond is, wilt het zich op tijd aanpassen op het veranderende gebruik van de app. Immers is het zo dat sinds corona, minder mensen gebruik maken van Clubhouse en de sessieduur op het platform ook veel lager ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.