Clubhouse App op Google Play
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Clubhouse is niet langer in beta

De populaire talkradio app Clubhouse is niet langer in beta. Nu de app al geruime tijd beschikbaar is op Android en de ene na de andere concurrent uit de grond schiet, opent Clubhouse haar deuren voor iedereen.

Het zijn spannende tijden voor Clubhouse, dat zo lang exclusief is gebleven. Misschien zelfs te lang. Twitter, Facebook, Discord en zelfs Spotify lanceerden de afgelopen weken alternatieven op de app die wel voor iedereen toegankelijk zijn.

Vanaf nu hoef je dus niet meer op een invite van een vriend of vriendin te wachten. En ja, we weten dat de invites de laatste maanden al verre van schaars waren. Ook de wachtlijst is compleet uit de app gehaald. Iedereen mag zich nu direct registreren en deelnemen aan de gesprekken op het platform. Overigens is het zo dat als je al wel op de wachtlijst staat, je niet direct toegang krijgt. Clubhouse probeert de aanwas van nieuwe luisteraars niet te hard te laten gaan. Waarschijnlijk om te zorgen dat het platform voor iedereen voldoende capaciteit heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.