Logo GadgetGear.nl
Lightyear 0
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Auto’s Lightyear 0 vandaag voor het eerst en laatst te koop

Met de eerste Nederlandse zonne-auto is het niet heel goed gegaan. De werkmaatschappij waarin de Lightyear 0 werd gemaakt ging eerder dit jaar failliet. De enige drie echte auto’s gaan vandaag onder de hamer, net als de rest van de inboedel.

De constructie waarbij Lightyear 0 failliet is gegaan is een beetje raar. Het bedrijf is namelijk in afgeslankte vorm doorgestart en werkt rustig door aan de Lightyear Two. Een zonneauto die wel betaalbaar moet worden met een prijskaartje van rond de €40K.

Wil je dus een unieke auto, dan heb je vandaag de kans om 1 van de 3 werkende modellen te kopen. Of je biedt op de demo’s die 20km per uur halen. Of de modellen die nog niet af zijn, die gebruikt zijn voor een crashtest etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.