Logo GadgetGear.nl
Xiaomi Mijia Smart Piano Light
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xiaomi komt met slimme pianolamp

Voor wie nog van papier speelt, komt Xiaomi met een wel heel bijzondere gadget. Het Chinese merk lanceerde onlangs haar Xiaomi Mijia Smart Piano Light.

De Xiaomi Mijia Smart Piano Light is meer dan een lamp met een bewegingssensor. Deze slimme lamp bevat namelijk een soort ingebouwde radar. Daardoor gaat hij niet alleen aan wanneer je achter jouw piano gaat zitten, maar hij registreert ook jouw oefentijd achter het klavier. Bovendien zorgt de radar ervoor dat het licht weg schijnt van het gezicht. De lamp schijnt breed genoeg om alle 88 toetsen te verlichten. De lamp reageert op spraakopdrachten en kan ook met afstandsbediening gebruikt worden.

Xiaomi Mijia Smart Piano Light Afstandsbediening

De Xiaomi Mijia Smart Piano Light zal nog even wat tijd nodig hebben om in de schappen te liggen. Voor nu zet het merk deze neer als crowdfunding product in de hoop voldoende voorfinanciering te krijgen. De lamp moet naar verwachting zo’n €150 gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.