Xiaomi Redmi 12 Series
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xiaomi brengt de Redmi Note 12 naar Nederland en België

Xiaomi komt met vier modellen van de Redmi Note 12 series naar de Benelux. Bij het instapmodel kun je op basis van het prijskaartje kiezen tussen 4G en 5G.

Met de Redmi series blijft Xiaomi zich netjes richten op het goedkopere segment. De toestellen koop je dan ook vanaf €249 terwijl het duurste Pro+ model €499 moet kosten.

Alle toestellen komen met 120Hz OLED displays op FullHD resolutie. De goedkoopste twee draaien op de Qualcomm Snapdragon 685 of Snapdragon 4 Gen 1 terwijl de Pro en Pro+ op een MediaTEK Dimensity 1080 5G draaien. Het geheugen loopt tussen de 4GB en 8GB en opslag loopt van 64GB tot 256GB, in alle gevallen het wat tragere UFS 2.2. De Xiaomi Redmi 12 Pro+ komt met Samsung’s 200 megapixel camera aan boord, maar de andere camera’s zijn al snel heel wat kleiner. De groothoek staat op 8 megapixels en je krijgt een 2 megapixel macro camera. Voorop zit een 16 megapixel selfiecamera. Ook de laadsnelheden lopen op, op basis van het prijskaartje. Van 33 Watt bij de goedkoopste tot 120 Watt bij de duurste. Alle toestellen komen met dezelfde 5.000mAh batterij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.