Logo GadgetGear.nl
Nothing Phone (1)
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Nothing Phone (2) krijgt vlaggenschip chipset

Nothing lanceerde met haar eerste smartphone een smartphone met een opvallend ontwerp waar enorm veel mensen erg van onder de indruk waren. Zo ook in onze test van het toestel. Toch was er iets dat niemand had verwacht bij het premium ontwerp. De smartphone kwam met een midrange chipset. Daar gaat Nothing nu wat aan doen.

De Nothing Phone (2) zal namelijk wel met een Qualcomm Snapdragon chipset uit de 8 Series komen. Of dat de nieuwste is laat het merk nog niet weten. Een iets oudere generatie kan nog een stevige kostenbepsparing opleveren terwijl de gemiddelde gebruiker het qua snelheid niet zal merken. Xiaomi zette deze week ook de stap om een chipset van een jaar geleden te gebruiken om een nog steeds bloedsnelle smartphone te introduceren in haar vlaggenschip series. Wij zouden het een hele slimme zet vinden van het merk.

De Nothing Phone (2) komt naar verwachting rond de zomer.

Nothing Phone kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.