Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Mario Kart 8 en Splatoon met spoed offline voor de Wii U

Nintendo heeft deze week onverwacht de servers voor Mario Kart 8 en Splatoon offline getrokken voor Wii U gamers. Nintendo heeft een kwetsbaarheid ontdekt in de online dienst die per direct moet worden opgelost.

De servers gingen donderdagnacht offline en de statuspagina laat zien dat Nintendo nog steeds bezig is de problemen met de dienst op te lossen. Ook laat Nintendo weten nog niet te weten wanneer de dienst terug online is. Dat wil zoveel zeggen als dat ze de oplossing en oplossingstijd nog niet in beeld hebben, dus volop aan het onderzoeken zijn.

Ben jij getroffen door dit probleem? Hou dan zelf de status in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.