EcoFlow River 2 Pro
Arjan Olsder
Arjan Olsder

EcoFlow lanceert het River 2 Pro Power Station

Wie een serieuze, maar mobiele backup stroomvoorziening nodig heeft, kan vanaf nu in Nederland en België de EcoFlow River 2 Pro in de schappen vinden. Een 768Wh powerbank met stopcontacten die tot 1.600 Watt kan leveren.

Met haar X-Stream technologie kan de EcoFlow River 2 Pro in 70 minuten volledig opladen vanaf ieder stopcontact in huis of op kantoor. Daarnaast kun je de batterijen ook opladen via USB-C, 12/24V en zonne-energie. Opladen via zonnepanelen gaat met maximaal 220 Watt in 4 uur tijd. De batterijen in de EcoFlow River 2 Pro moeten tien jaar meegaan, wat best een stevige en duurzame doelstelling is van het merk. EcoFlow heeft die levensduur berekend op 3.000 laadcycli, wat zes keer meer zou zijn dan gemiddeld. De EcoFlow River 2 Pro kan maximaal 800 Watt leveren aan aangesloten apparaten. Met X-Boost kan dat zelfs tot 1600 Watt.

Al die stroomopslag en verwerking vraagt om betrouwbaarheid. De EcoFlow River 2 Pro is door TüV Rheinland gecertificeerd als betrouwbare lader. De EcoFlow River 2 Pro gaat €799 kosten.

EcoFlow River 2 Pro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.