Sennheiser HD 660S2
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sennheiser introduceert de HD 660S2

In 2018 ontving ik de Sennheiser HD 660S. Een open membraam hoofdtelefoon gericht op de audiofiel. De hoofdtelefoon die we nog jaren als referentie hebben gebruikt om anderen aan te toetsen. En nu is er de Sennheiser HD 660S2.

Ten opzichte van haar voorganger, moet de Sennheiser HD 660S2 vooral meer details in het lage segment ten gehore brengen. Warme basklanken met zijdezachte trebleprestaties zoals Sennheiser het zelf omschrijft. Een lager gewicht op de spoel van de driver moet een snellere reactie mogelijk maken en ook de transducer luchtstroom is aangepast. De impedantie van de headset ligt op 300 ohm. Voor de non-audiofielen onder ons, dit ding zit aan een stekker. Draadloos is natuurlijk uit den boze als je zoveel passie en liefde in een hoofdtelefoon steekt.

Hij gaat nu in de voorverkoop en gaat €599 kosten.

Sennheiser HD 660S2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.