Logo GadgetGear.nl
ChatGPT Sidebar van Opera browser
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ook de Opera browser gaat op ChatGPT draaien

Naast Bing werkt ook het team achter de Opera browser aan ChatGPT integratie. In tegenstelling tot de Edge browser ligt er geen focus op zoeken.

War het team van Opera ChatGPT voor wilt gebruiken is het inkorten van long form content ofwel lange berichten. Met de kracht van ChatGPT kun je als gebruiker in de sidebar een uittreksel laten genereren van wat er op de pagina staat, zo laat The Verge weten.

Dat Opera gebruik gaat maken van ChatGPT is interessant. Opera is geen investeerder in OpenAI, het bedrijf achter ChatGPT terwijl Microsoft de grootste investeerder is. Net als Opera, vecht Microsoft om marktaandeel in de browsermarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.