Logo GadgetGear.nl
Homey Premium en Bridge
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De Homey Bridge is beschikbaar

Hij werd vorig jaar al gepresenteerd, maar sinds gisteren is hij ook echt beschikbaar; de Homey Bridge. In plaats van het bekende maar prijzige bolletje dat we al jaren kennen. Een ander prijskaartje brengt wel een ander businessmodel met zich mee.

Wie een Homey Pro bolletje koopt, legt eenmalig een bedrag op tafel en moet maar hopen dat Homey jaren overeind blijft om de software te onderhouden. Dat is niet zo heel spannend gebleken, maar vast inkomsten voor een bedrijf leveren ook de zekerheid dat software ontwikkeld kan blijven worden. En dat is precies het businessmodel achter de Homey Bridge.

Homey Pro 2023

Bij de Homey Bridge wordt een groot deel van de processorkracht geleverd vanuit de cloud in plaats van krachtige hardware thuis neer te zetten. De lichtere hardware is goedkoper, maar de cloud service kost Homey meer dan wanneer de software enkel bij jou thuis draait. Hoewel je een gratis account kunt aanmaken, unlock je alle mogelijkheden van het platform voor €2,99 per maand. Je kunt dan meer dan 5 apparaten koppelen, Homey Logic en Homey Insights.

Het platform van Homey is in de laatste jaren flink gegroeid. Inmiddels worden er ruim 50.000 apparaten ondersteund van 1.000+ merken. De logica tussen de apparaten wordt vastgelegd in Homey Flows.

Homey Bridge kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.