Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung reparateur blundert na datalek

Voor de reparaties van haar producten leunt Samsung in Nederland, België en Luxemburg op de diensten van reparateur Servilux. Onder de naam LetMeRepair voert dat bedrijf de reparaties van Samsung producten uit. Nu blijkt dat het bedrijf op 6 januari al een enorm datalek heeft gehad.

Daarbij zijn de adresgegevens van alle klanten inclusief details over de reparaties gelekt. Het bedrijf werd door de hackersgroep Vice Society gehackt en weigerde losgeld te betalen om de klanten van Samsung te beschermen. Vandaag is Servilux pas begonnen met het inlichten van klanten dat de gegevens nu op het Dark Web te koop staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.