Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de OnePlus 11 5G

In China is het al zo ver. OnePlus heeft daar de OnePlus 11 gepresenteerd. Naar verwachting komt het toestel op het besturingssysteem na met exact dezelfde specs naar Nederland. In China krijgen gebruikers namelijk Oppo’s ColorOS op het toestel terwijl we hier OxygenOS krijgen. De presentatie van de OnePlus 11 staat voor 7 februari op de planning.

Alert Slider

Met de komst van de OnePlus 10T deed OnePlus iets dat eigenlijk niet bij het merk past. Het lanceerde een toestel dat niet in de goedkope Nord series zat, maar toch zonder Alert slider op de markt kwam. Het toestel was dan wel retesnel, het voelde niet echt als een OnePlus vlaggenschip zoals de rest van de OnePlus 10-Series deed. Met de OnePlus 11 komt de alert slider gewoon weer terug.

Sneller

De OnePlus 11 wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipset. De snelste die op dit moment op de markt verkrijgbaar is en daarmee weer een stuk sneller dan de OnePlus 10T. Je krijgt afhankelijk van de uitvoering 12GB of 16GB aan werkgeheugen.

Gebogen display

Ook het gebogen display lijkt terug. Net wat meer premium dan het vlakke display van de OnePlus 10T en 6,7 inch groot. Opnieuw kiest OnePlus voor een Samsung display. Je krijgt een resolutie van 3.216 bij 1.440 pixels en een 120Hz verversingssnelheid. De vingerafdruksensor zit weer onder het OLED display en in het gaatje zit een Samsung ISOCELL camera.

Hasselblad camera

Vergeet de Samsung ISOCELL selfiecamera. Het nieuws zit hem weer in het camera-eiland dat (misschien voor het laatst) is gemaakt met het Chinese Hasselblad. Daarin ligt een Sony IMX890 50 megapixel camera die volledig optisch is gestabiliseerd. Je krijgt daarnaast een Sony IMX581 groothoeklens van 32 megapixels en een Sony IMX709 2x telezoom van 32 megapixels.

Nog meer ‘trills’

Voor gamers gaat OnePlus de haptische feedback motor een stevige upgrade geven. Met een capaciteit om over 602mm3 te bewegen zou deze smartphone de sterkste vibratiemotor ooit bevatten. Ideaal voor gamers die ieder detail in trillingen willen voelen.

7 februari weten we wat OnePlus hier gaat vragen voor het toestel. Ook de OnePlus Buds Pro 2 met Dynaudio zullen dan worden gepresenteerd.

OnePlus 11 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.