Logo GadgetGear.nl
Razer Project Carol near-field audio hoofdsteun
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Razer toont nearfield audio gamingstoel

Wie nog wilt opvallen met een luxe gamingstoel moet echt zijn of haar best doen. Bij Razer hebben ze daarvoor Project Carol. Een gamingstoel met near-field audio.

De Project Carol stoel bevat een speciale hoofdsteun waarin Razer speakers heeft weggewerkt. Door de speakers dicht op het hoofd te plaatsen, zijn ze in staat een betere surround sound ervaring op te bouwen. Hierdoor hoor jij beter waar jouw tegenstander vandaan komt, zonder dat je met een hoofdtelefoon op hoeft te gamen. Razer maakt gebruik van dezelfde snelle 2.4GHz audioverbinding die het ook voor draadloze headsets gebruikt. Je zit dus niet aan een kabeltje vast met je stoel. De accu gaat 8 uur mee. Bovendien zet de stoel met Razer HyperSense geluiden ook om in haptische feedback, waardoor je nog meer het gevoel hebt in de game te zitten. Overigens is de Project Carol near-field audio hoofdsteun ook op stoelen van andere merken te monteren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.