Logo GadgetGear.nl
Lenovo Smart Paper
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Lenovo komt met een Remarkable alternatief

In menig kantoor ligt tegenwoordig een Remarkable op tafel. Een ePaper kladblok van groot formaat om notities mee te maken en op te slaan. Tijdens de CES laat Lenovo haar alternatief op de Remarkable zien.

Lenovo presenteert tijdens de CES een 10,3 inch eInk tablet met touchscreen in metalen behuizing. De eInk tablet komt met een batterijloze stylus pen. Met die pen kun je 9 verschillende instellingen gebruiken waaronder balpen en potlood. Er is drukgevoeligheid en kanteldetectie waardoor je zelfs kunt kalligraferen. Het apparaat komt met 50GB opslagruimte en data is uit te wisselen via de Lenovo Smart Paper app voor Android, iOS en Windows. Over macOS wordt helaas niet gesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.