Motorola Defy
Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Bullitt lanceert Satellite Connect voor smartphones

De Bullitt Group zit achter de ontwikkeling van rugged smartphones voor merken als CAT. Tijdens de CES introduceert het bedrijf als eerste na Apple een dienst om berichten over satellietnetwerken te versturen.

Net als bij Apple gaat het erom dat gebruikers in gebieden zonder netwerkdekking, toch kunnen communiceren zonder meteen een echte satelliettelefoon aan te moeten schaffen. De dienst komt als eerste naar de nieuwe generatie Motorola Defy smartphones en zal vanaf dit kwartaal beschikbaar zijn. Met dit nieuws laat Bullitt ook zien dat de eerste Motorola smartphone van het bedrijf bij Motorola-moeder Lenovo naar meer smaakte. Bullitt maakt voor de satellietcommunicatie gebruik van het netwerk van Inmarsat.

Eén reactie

  1. Waarom weer zo’n stomme notch. Doe gewoon bezels (ding ziet er toch al goedkoop uit) met een goede speaker aan beiden kanten dien naar voren gericht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.