Google Pixel Fold
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eerste vouwbare telefoon van Google gelekt

In een gelekte rendervideo is het mogelijk om de Google Pixel Fold van alle kanten te zien. Opvallend is het formaat van de Pixel Fold. Wat korter dan de Galaxy Z Fold en wat langer dan de Galaxy Z Flip series.

De Pixel Fold krijgt ok met het camera-eiland echt een eigen ontwerp. In het camera-eiland krijg je drie camera’s van Google. We verwachtend dat er ook nog een LED flitser in het ontwerp verwerkt zit. Het dikste punt is natuurlijk het camera-eiland en die maakt het toestel opgevouwen 14mm dik. Op alle andere plekken meet hij slechts 11,4mm.

Het vouwbare scherm zou 5,79 inch gaan meten en bevat een gaatje voor de selfiecamera. Opengevouwen zou het formaat van het display ongeveer dezelfde beeldverhouding hebben als dat van een laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.