Apple Watch Ultra Oceanic+ App
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple lanceert duikcomputer app voor Watch Ultra

Apple heeft de Oceanic+ app op de app store gezet. Met deze app verandert de Apple Watch Ultra in een duikcomputer. De behuizing van de Watch Ultra laat duikers tot 40 meter diepte duiken met het klokje.

De Oceanic+ app is ontwikkeld met Huish Outdoors en laat zien hoe diep je bent evenals andere basisstatistieken. Professionele duikers kunnen de app ook gebruiken om luchtmengels te registreren en andere belangrijke zaken die bij het duiken horen. Daarvoor leggen gebruikers wel 91 euro per jaar of 10,49 per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.