Logo GadgetGear.nl
Sony Linkbuds S
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony Linkbuds S Ocean Blue komen met een nog beter verhaal

Onze Rajesh mocht afgelopen zomer de Sony Linkbuds S testen. Toen nog in de standaard kleurstelling van het Japanse techmerk. Inmiddels komen ook de Ocean Blue varianten op de markt en die brengen meer dan alleen een beetje kleur op de markt.

Sony Linkbuds S

De Ocean Blue uitvoering van de Sony Linkbuds S is namelijk gemaakt van het plastic dat afkomstig is uit de industrie voor plastic waterflessen. Die worden versnipperd en omgesmolten tot de behuizing van deze succesvolle oordopjes. Bovendien doneert Sony bij iedere aankoop ook nog eens €2 aan het opschonen van de plastic soep in de oceaan. Je moet nog wel even tot november wachten voor ze beschikbaar zijn.

Sony Linkbuds S kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.