Logo GadgetGear.nl
ACT 7049
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

ACT Introduceert nieuwe USB-C docking station

Het Nederlandse ACT introduceerde gisteren haar AC7049 USB-C docking station. Met deze nieuwe dock voeg je via de USB-C kabel verschillende extra poorten toe aan jouw laptop, smartphone of tablet, waaronder twee HDMI poorten.

Met deze ACT AC7049 USB-C docking station krijgt jouw laptop er twee HDMI poorten, een gigabit LAN poot, zes USB poorten, een microfoon en headsetpoort bij. De dock is gebouwd op basis van de DisplayLink DL3900 chipset. De dock zal jouw laptop ook opladen, maar onbekend is met welk vermogen dat gaat. Eerdere docks van ACT konden 60 Watt leveren.

ACT 7049 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.