Logo GadgetGear.nl
Philips PML9507
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

TP Vision toont nieuwe Philips miniled ambilight TV

TP Vision toonde ons in Berlijn vandaag haar nieuwe miniled TV. Miniled is nog relatief nieuw in de TV wereld en zo ook binnen het Philips assortiment van TV’s. De nieuwe PML9507 komt ook met Ambilight Next Generation.

De Philips PML9507 komt in 55 inch, 65 inch en 75 inch uitvoeringen. Met het VA scherm dat in deze TV ligt, haalt Philips een helderheid van 1.500cd/m2. Voor gamers is het goed om te weten dat het scherm tot 120Hz gaat op een 4K resolutie.

Tijdens de rondleiding zijn we best onder de indruk van wat TP Vision als fabrikant weet te realiseren met de miniled technologie.

Ambilight Next Generation is aan drie kanten aanwezig achter het display. Door de LED’s met drie drivers aan te sturen, zit er nog meer detail in het Ambilight schijnsel op de muur. De TV komt ook met Aurora. Een soort van ultieme screensaver die er voor moet zorgen dat de TV niet langer een zwart vlak aan de muur is wanneer deze uit staat. Een andere innovatie is dat de TV als center speaker gebruikt kan worden in een Play-Fi netwerk. Zo kun je met losse speakers een veel grotere soundstage opbouwen. Misschien wel dé innovatie waarvan we het meest onder de indruk zijn.

De Philips PML9507 gaat respectievelijk €1.499, €1.999 of €2.799 kosten en ligt in oktober in de schappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.