Logo GadgetGear.nl
Ambilight Next Gen
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Meer detail in Ambilight Next Generation

Enkele Jaren geleden bracht TV producent TP Vision al eens een soort ‘projectie’ Ambilight. Dat strandde zo ongeveer na de eerste generatie al. Maar dit jaar zien we een verbetering waarvan we wel verwachten dat die het lang vol zal gaan houden.

Op haar nieuwe micro-LED en OLED TV’s introduceerde TP Vision vandaag Ambilight Next Generation. Of Next Gen. Qua naamgeving liep het vandaag nog een beetje door elkaar.

Ambilight Next Gen vergelijking

Het idee van TP Vision is om Ambilight nog levendiger te maken voor de liefhebbers van de VIVID kleurinstelling op de TV. Naast dat Ambilight Next Gen lekker intens is, voegt het veel meer kleurzones toe. Onder anderen doordat iedere LED wordt voorzien van drie drivers die deze aansturen. Hierdoor kan de beeldprocessor gemakkelijker nog meer detail in Ambilight aanbrengen. En dat resultaat mag er zijn zoals je op de foto ziet.

Ambilight Next Generation kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.